Slovák zablokoval medzinárodné letisko


Šialená tlačenica vypukla pred niekoľkými dňami na medzinárodnom viedenskom letisku. Tisíce ľudí ostali čakať v nekonečnom rade v odletovej hale, čo spôsobilo meškanie desiatok letov a chaos trvajúci niekoľko hodín. Podľa očitých svedkov priamo z miesta udalosti príčinou nebol nedostatok letiskového personálu, terorizmus, či výpadok alebo zlyhanie informačného systému, ale správanie doposiaľ neznámeho slovenského občana. Ten, údajne aj s manželkou a dvoma dcérami, prišiel na letisko s úmyslom odletieť na dlhoočakávanú dovolenku. Nikto z nich však nemal letenku, ani presne nevedeli, kam chcú letieť. "Radi chodíme na blind," povedal pracovníkovi za prepážkou a následne sa rozhodli, že by mohli ísť do Španielska. Ako však uviedol traumatizovaný zamestnanec letiska, tým sa všetko len začalo. Muž totiž pri sebe nemal platobnú kartu, tvrdil že on také veci nepoužíva. Napriek tvoriacemu sa radu za ním trval na tom, že bude platiť v hotovosti, z peňazí, ktoré mu však najskôr musí jeho manželka vložiť do peňaženky. Keď sa tak stalo a vyzeralo to, že celé situácia bude rýchlo vyriešená, Slovák sa nahlas pochváli, že si túto dovolenku môžu dovoliť len vďaka tomu, že "trikrát obracia každé euro". Následne začal trikrát doslova obracať každé euro, čo pri cene približne 970 eur za štyri letenky zabralo takmer tritisíc obrátení. Počas niekoľkohodinového rituálu muž odbíjal čoraz nahnevanejších ľudích hromadiacich sa za ním a zaberajúcich čoraz väčši čas letiskovej haly, odvolávaním sa chybu istého Sulíka, ktorý vraj za všetko môže, výčítkami o zneuctení pamiatky Janka a Martiny a vyhrážaním sa návratom niekoho meno Fico, pokiaľ sa nervózni ľudia meškajúci na svoje lety okamžite neupokoja a nezačnú sa o mužovi pri okienku vyjadrovať pozítivne.

V neskorých večerných hodinách celá rodina konečne nasadla do lietadla a situácia na Schwechate sa postupne vrátila do normálu. Rakúska polícia následne požiadala Slovensko o lepšie zabezpečenie našich lôžkových častí psychiatrických oddelení, aby sa podobné udalosti už neopakovali. 


Zverejnenie komentára

4 Komentáre

  1. Mňa by asi na tom letisku vystrelo, ale ak chcel poukázať na stav ekonomiky na Slovensku - tak sa mu to podarilo aj keď v rovnakých alebo veľmi podobných sračkách sú aj ostatné krajiny EU vrátane bežných Nemcov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám pocit, že ten cestujúci je za stav ekonomiky na Slovensku spoluzodpovedný, keďže sa jeho popis veľmi podobá na Matoviča.

      Odstrániť
  2. SUPER!!! To nemá chybu! Autorovi gratulujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skor to vyzeralo na odusevneleho radosabotujuceho komplexne komplexmi postihnuteho fanusika opozicie

    OdpovedaťOdstrániť

Sem môžeš napísať komentár, pretože komentáre tu zatiaľ sú. Ak sa to bude zneužívať, komentáre nebudú.