Prečo by sme mali ľutovať ruských trollov


Našej redakcii sa podarilo spraviť unikátny rozhovor s jedným z platených trollov, ktorí šíria na internete ruskú propagandu. Vasiľ (jeho meno bolo kvôli jeho bezpečnosti zmenené) nám výmenou za niekoľko Vifoniek, kartón cigariet a obnosenú teplákovú súpravu Adidas vysvetlil, ako neľudsky funguje ruská propaganda!

“Je to podobné ako počas druhej svetovej vojny, keď komisári NKVD strieľali do vojakov utekajúcich z frontu,” vysvetľuje Vasiľ pomedzi šluky z cigarety. “Ruskí trollovia majú za úlohu neustále útočiť na diskutérov na internete. Pokiaľ nejaký troll začne súhlasiť so západnými diskutérmi, alebo ak sa pod paľbou argumentov snaží ujsť z diskusie, agenti FSB stojaci v zadných radoch ho proste zastrelia ako dezertéra,” hovorí Vasiľ a trasúcimi rukami si odklepáva popol z cigarety. “Na jeho miesto pri PC si potom sadne ďalší platený troll, ktorý pokračuje v začatej diskusii a v šírení ruskej propagandy.”

Títo ľudia sú len úbohí pešiaci v mašinérii hybridnej vojny. Prejavte im troška súcitu a sympatií tým, že im občas napíšete “Povedz mi ešte niečo o tých ruských superzbraniach, ktoré ešte nikto nevidel”, “Viem pod akým tlakom práve si”, prípadne “Tvárim sa že ti verím, aby ťa nezastrelili”.

Viac textov ako je tento nájdete priamo na blogu Troll News.

Zverejnenie komentára

2 Komentáre

  1. Napísať treba:
    Milý ujo Bláha, obdivujem Vás a milujem Vás (samozrejme najviac milujem súdruha Putina, tak sa na mňa preto nehnevajte). To že Vás považujú za primitívneho hajzla je len závisť. Česť práci.
    Alebo
    Milý ujo Chmelár, obdivujem Vás a milujem Vás (samozrejme najviac milujem súdruha Putina, tak sa na mňa preto nehnevajte). To že si Vás mília so šušníkom len dokazuje neprajnosť Vašich nepriateľov. Česť práci.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Drahý priateľ,
    Milan Uhrík z Republiky !
    Úvodom môjho pozdravu chcem ti povedať že sa mi páčiš.
    Veľmi .
    Vždy , keď vidím tvoje nové video ,
    strašne stvrdnú mi gate.
    Farár mi hovoril, že je to veľký hriech ,
    ale čo on môže vedieť,
    On, čo má tak veľmi vybehané hrdlo.
    Nedokážem svoju túžbu po tvojom vlastenectve ovládnuť,
    chcem ťa držať tak pevne ,
    ako slučka okolo krku nášho Jožka Tisu .
    Dúfam že zatočíte s tými buzeratmi a LGBT úchylmi .
    S verným pozdravom,
    Na Stráž !
    Rež a rúbaj Liberálov do krve, nebude to poprvé !

    OdpovedaťOdstrániť

Sem môžeš napísať komentár, pretože komentáre tu zatiaľ sú. Ak sa to bude zneužívať, komentáre nebudú.