Kočnerovci v sutanách

Spôsob akým minulý týždeň farár František Ondrek, ktorý dlhodobo sexuálne zneužíval trinásťročné dievča, odišiel od súdu s dohodou na smiešnej trojročnej podmienke je hrozná hanba. Teda aspoň pre slobodnú spoločnosť by to tak malo vyzerať. Pre priaznivcov totalitných režimov to je samozrejme bežná vec - privilegované vrstvy majú úplne iný výklad práva, než zvyšok obyvateľov a tak ako za socializmu vedel hocijaký stranícky papaláš jedným telefonátom vysekať svojho nepodareného synáčika z čohokoľvek, dnes očividne vie hocijaký cirkevný papaláš vysekať z čohokoľvek svojho podriadeného. 

Interne ich hádam ani nenazývajú nepodarenými, z toho čo dlhodobo presakuje navonok je zrejmé, že  v ich samosvätej organizácii majú po stáročia na znásilňovanie detí farármi vypestovanú toleranciu hraničiacu s láskavou akceptáciou. Nevidíme to len z tohto jedného vzácneho prípadu. Vidíme to aj zo zahraničných štatistík, kde sa cirkví po desiatkach rokov konečne pod tlakom spoločnosti priznávajú k zverstvám, ktoré v obrovských počtoch nechávali robiť svojich zamestnancov a s perfídnou zákernosťou ich po celý čas zametali pod koberec. V tom presne aj spočíva vzácnosť tohto dolnokubínskeho prípadu. Nie je vzácny v zmysle ojedinelosti, nepochybne sa na Slovensku, zvlášť v jeho rozumom menej požehnaných častiach, udiali a dejú tisícky podobných, je vzácny, tým že sa dostal až pred súd. 

Zišiel z cesty, pokušenie ho premohlo, alebo tak dáko to nadriadení sutanáši o svojom prichytenom zamestnancovi povedia, namiesto toho aby priznali, že ten odporný zvrhlý pokrytec s kolárikom, neschopný nadviazať vzťahy vo svojej vekovej kategórii a zbabelý na to, aby si to priznal, veľmi premyslene použil auru moci religióznej korporácie na ukojenie svojich najprimitívnejších pudov. V eufemizmoch sú cirkevní papaláši majstri a nič iné im ani neostáva. Keby nazývali veci pravými menami, museli by potom totiž tiež priznať, že tá moc pochádza priamo z dlhodobého konzistentného pôsobenia ich organizácie. Systematicky za pomoci všetkej tej svojej patentovanej indoktrinácie vychovávajú celé generácie zraniteľných detí. Hocikoho, kto sa narodí do zlej, rozumej cirkevne vhodne predpripravenej rodiny a na zlom mieste nasmerujú do pozície potenciálnej a ľahkej obete práve takého úchyla, ktorému tie deti cirkev vzápätí zverí do rúk. Občasný pedofil sa zjaví všelikde - v školstve, v letnom tábore, na sídlisku - ale všade je z toho obrovský problém, ktorý sa rieši a má zásadné dôsledky. Všade okrem cirkvi, kde je podobná hnusobnosť zakorenená tak hlboko, že to viac feature, než bug. Systémová záležitosť. 

Hybaj sa pomodliť a za trest ťa potichu prevelíme z jednej zaostalej dediny do nejakej inej, kde už síce nebudeš mať okamžitú bezhraničnú podporu miestneho mozgovypláchnutého obyvateľstva nadávajúceho tvojim obetiam za to, že sa ozvali, ale zasa na druhej strane, môžeš začať odznova, veďže pozri na to všetko nič netušiace mladé mäsko, čo ťa čaká na nových pastvinách. Taká je cirkevná prax a ako vyplýva zo správ zo súdu, presne taká mala byť aplikovaná aj v tomto prípade. Farára presunieme, nech si bambus leští na opačnom konci krajiny a obeti, ktorá mala tú nekonečnú drzosť si to celé tajomstvo nenechať pre seba, sa najskôr budeme vyhrážať peklom a ďalšími biblickými výmyslami, ktorými sme ju tak starostlivo indoktrinovali, a keď to nepomôže, prinútime ju aspoň podpísať papier, že cirkev s tým určite nemá ísť na políciu. Ohlásiť trestný čin je síce zákonná povinnosť, ale tak nejak si vsugerovali, že keď sa mladé dievča s rozvráteným životom nakoniec pod tým neuveriteľným tlakom zosype a podpíše im dáky bezcenný zdrap, že sú vlastne úplne z obliga. Pretože oni sú cirkev, ešte k tomu niekde v kraji, kde sa fanatická náboženská oddanosť prejavuje prostredníctvom rekordne nízkej zaočkovanosti a preplnenými nemocnicami, oni tu tomu vládnu a ich slovo, nie svetské zákony, tu je na prvom mieste vo všetkom. Načo volať políciu, keď sa dá vyspovedať. Že sa to vôbec dostalo až pred súd, popri všetkých prekážkach, ktoré tomu cirkevné štruktúry kládli, je fakt zázrak. Taký naozajstný, nie tie feťácke kraviny o zjaveniach a gýčových soškách s krvácajúcimi očami. 

No a na tom súde, po tom všetkom čím si obeť a jej okolie muselo prejsť, lebo aby celý prípad prebúral múry cirkevneho tajomstva, sa nikto nedočká spravodlivosti a už vôbec nie nejakej pokory alebo snahy o nápravu. Cirkev ten súd použije ako odstrašujúce varovanie pre všetkých, ktorí by sa niekedy chceli o niečo podobné pokúsiť v budúcnosti. V tomto (a nielen v tomto) nie je absolútne žiadny rozdiel medzi oficiálnou slovenskou katolíckou cirkvou, Komunistickou stranou v čase normalizácie, či Marianom Kočnerom, alebo inou zločineckou entitou využívajúcou viditeľné, ale najmä neviditeľné nitky na ovládanie spravodlivosti v štáte. Netreba špekulovať, čo sa presne udialo, nemáme o tom informácie, stačí vidieť výsledok. Trojročná podmienka za roky zneužívania, za to že zvrhlík požívajúci plnú cirkevnú ochranu zničí život mladému dievčaťu je už vlastne len taký detail, kvapôčka potu stekajúca po šiji ejakulujúceho farára. 

Pretože oveľa horšie než jeden smiešny rozsudok je, že ním to končí. Prdieť na toho farárka a jeho ďalší osud, nech ho trebárs zožerie medveď. Skutočný problém nie je jeho podmienka, ale že nikto sa nepozerá prečo vyviazol tak ľahko a najmä, ako funguje organizácia, ktorá jeho a tisíce ďalších dlhodobo kryje a keď sa niečo prevalí, tak zastrašuje obete, tutlá a dáva im podpisovať absurdné papiere. V slušnej spoločnosti, ktorá nie je totalitnou farskou republikou by už orgány činné v trestnom konaní mali kompletne rozpracovanú celú štruktúru, ktorá toto správanie umožnila. U nás? Pochybujem, že sa vôbec niekto zaoberá čo i len takou ultra očividnou vecou ako je to, že farára zo súdu nejaký jeho kolaborant odviezol na aute bez ešpézetiek.  

Na lavici obžalovaných by čo najskôr mali sedieť všetci tí cirkevní predstavitelia, ktorí urobili maximum preto, aby sa prípad ani len nedostal von, tak ako to nepochybne oveľa úspešnejšie urobili v tisíckach iných prípadov, ktoré sa nedostali spod biskupskej pokrievky. To dievča musel zastrašovať niekto konkrétny, ten papier musel zosnovať (možno na to majú už tlačivo, komu by sa to pri tom množstve prípadov chcelo zakaždým písať nanovo) a dať jej podpísať niekto ešte konkrétnejší, koho meno na tom papieri tiež niekde je. Toto sú ľudia, ktorí si zaslúžia prísne tresty, toto je organizácia, ktorá sa buď okamžite zreformuje, zbaví tohto odporného zla, ktoré si so sebou nesie od svojho vzniku, alebo nech sa odoberie do zaslúženej ilegality. Lebo tam presne každá organizácia, ktorá takto arogantne a dlho porušuje zákony patrí. Nezávisle od toho, či predávajú predražené hrnce alebo neexistujúcu večnú spásu. 

Krútime hlavami nad tým, ako celé roky mohol Kočner porušovať zákony a nikto mu neklepol po prstoch. Musela prísť dvojnásobná vražda, aby sa konečne našla vôľa celý systém rozkrývať a nájsť v ňom nielen Kočnera, ale práve celý ten skorumpovaný aparát, ktorý nad ním držal ochrannú ruku. Farári zneužívajúci deti sú presne takí istí ako Kočner, kým mu to prechádzalo a cirkev je presne ten prehnitý aparát, ktorý to umožňuje a ktorý treba rozobrať na súčiastky a pozatvárať aspoň najhorších vinníkov, aby sme sa, síce neskoro, ale konečne dopracovali k aspoň ako takej spravodlivosti. A tak ako to bolo pri Kočnerovi nemožné, kým bol celý štát ovládaný Smerom, tak to je ťažké aj pri pedofilných farároch, kým je celý štát ovládaný viac či menej viditeľnými katolibancami. 

Zverejnenie komentára

8 Komentáre

  1. a ti, co si u nich nechavaju pokrstit deti, tym to zrejme vobec neprekaza. je to medzinarodna zlocinecka organizacia. the only church that illuminates, is the burning one. non serviam!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zo strany cirkvi je podozrivo ticho,žiadna reakcia.Ak by sa udialo niečo,čo cirkevným čiernokňažníkom nie je po vôli,to by bolo komentárov!! Ani pokrytec Matovič so svojou čiernou mafiou,reprezentovanou Záborskou,Kuffovcami a pod. sa nevyjadruje.Hlavne že sa vysieral na Levočskej púti aj so svojou Pavlínkou.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. DO KEDY BUDU TITO FARARSKI, PEDOFILNI ZMRDI PRAKTICKY BEZTRESTNE ZNEUZIVAT DETI. ESTE STASTIE, ZE ICH NEMUCIA A NEVRAZDIA AKO V INTERNATNYCH SKOLACH V KANADE.

    https://dennikn.sk/2413453/oznacovali-ich-za-barbarov-a-brali-rodicom-v-kanade-nasli-tela-deti-z-internatnych-skol/

    https://www.ta3.com/clanok/203143/deti-umierali-daleko-od-rodin-v-internatnych-skolach-riesili-indiansky-problem

    https://svet.sme.sk/c/22694750/v-kanade-nachadzaju-hroby-deti-povodnych-obyvatelov.html

    https://plus7dni.pluska.sk/zahranicie/detske-telicka-dopadaju-rany-bicov-mucia-ich-hladom-aj-elektrickym-prudom-znasilnuju

    https://refresher.sk/98985-V-byvalej-cirkevnej-skole-v-Kanade-fyzicky-aj-sexualne-zneuzivali-domorode-deti-Na-pozemku-nasli-pozostatky-215-z-nich

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ludia hlavne na dedinach su mentalne retardovani a pozeraju na farara ako na Boha. Myslia si ze ked mu budu bytostne oddani, tak im vybavi makky ocistec, ktorym ich stale plasia, nehovoriac o tom, ze to je iba vymysel RKC. Je to nebiblicke ucenie, ktore neuznavaju ziadne protestantske cirkvi. Takyto hlupaci by fararom zo strachu z ocistca svoje deti aj dobrovolne odovzdali na zneuzitie. Je to zufale, ale druha vec je zase praca OCTK, ktore by nemali robit ziadne vynimky ani pri fararoch.
    Smutne je, ze este obete pedofilnych fararov su na dedinach ostrakyzovane a boja sa o svojom zneuzivani hovorit, aby nemali dalsie problemy so spoluobcanmi, ako aj v tomto poslednom pripade, kde este aj ucitelka utocila na to dievcatko ako aj na reporterku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oj môj zlatý, tak to ty budeš isto z velkého mesta tak pozerám. Si rohľadený , máš v tom jasno celkom. A ani sa neopováž komentovať buď taký dobručký. O.k?

      Odstrániť
  5. PODPISTE PETICIU
    https://www.peticie.com/peticia_za_vysoke_tresty_pre_fararov_ktori_sexualne_zneuivaju_deti_dostbolobohorovnosti#sign

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pedofilní farári patria do basy.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. https://svet.sme.sk/c/22694750/v-kanade-nachadzaju-hroby-deti-povodnych-obyvatelov.html
    Tiel je už vyše tisícky. Detské pozostatky sa našli už na treťom pozemku prevýchovnej školy

    Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/22694750/v-kanade-nachadzaju-hroby-deti-povodnych-obyvatelov.html

    OdpovedaťOdstrániť

Sem môžeš napísať komentár, pretože komentáre tu zatiaľ sú. Ak sa to bude zneužívať, komentáre nebudú.