Obrovská jama, ktorá sa objavila v Chile bude premiestnená do Ruska


Obrovská diera ktorá sa objavila v Čile v blízkosti mesta Tequiero Puta, už niekoľko dní fascinuje vedcov z celého sveta! Táto 25 metrov široká a viac než 200 metrov hlboká jama je pre nich skutočnou záhadou. Skúmať ju však budú môcť len ruskí vedci, pretože jama bude čoskoro presunutá do Ruska.

O transporte jamy do Ruska rozhodol čílsky prezident Amores Perros, ktorý je veľký obdivovateľ a blízky priateľ Vladimíra Putina. Túto obrovskú dieru sa rozhodol venovať ako dar Putinovi k jeho blížiacim sa sedemdesiatym narodeninám. “Vladimír Putin je vládca najväčšej krajiny na svete, preto by mal mať aj najväčšiu dieru”, zdôvodnil svoje rozhodnutie prezident Amores Perros. Zároveň zakázal vstup do krajiny americkým vedcom zo základne Black Mesa.

Z Ruska už vyplával krížnik Admirál Kuznecov, ktorý má jamu previezť z Čile do Petrohradu. Vyzdvihne ju v čílskom prístave El Pété Port, do ktorého ju z miesta aktuálnej lokácie prevezie po častiach čílska armáda.

Toto je ďalší dôkaz toho, že sankcie viac ubližujú Západu, ako samotnému Rusku! Západní vedci takto prišli o možnosť skúmať tento unikátny prírodný jav.

Viac textov ako je tento nájdete priamo na blogu Troll News.

Zverejnenie komentára

0 Komentáre